Inga produkter
Pris: 0 kr
Innehåll
Din kundvagn är tom!

1.  Hur lång leveranstid är det på beställningar från smartatillskott.se?

Produkter vi har på lager skickar vi inom ett dygn efter att ordern inkommit till oss. Din beställning är i normala fall hos dig inom två dagar från beställningstillfället. 

Bor du i Nykvarn där vi är baserade så kan du få levererat samma dag! Antingen i brevlådan eller via SMART Hälsa om du är medlem.

2.  Vad är det för fraktkostnader som tillkommer?

Vi tillämpar gratis frakt hem till dig. Antingen via Postens Varubrev 1:a klass eller för direkt uthämtning om du har vägarna förbi Nykvarn.

3.  Hur betalar jag?

Vi erbjuder KLARNA Checkout. 

Har du några frågetecken kring betalning så maila oss på info@smartatillskott.se

4.  Hur fungerar det med öppet köp och ångerrätt?

Innan vi kommer in till Lagen om Distansavtal och andra juridiska påfund så vill vi bara säga: Vi vill att du ska vara nöjd. Är du inte nöjd så räknar vi med att du hör av dig. Vi kommer göra allt för att just Du ska vara nöjd. Lita på det.

Men vi måste ändå lägga till:

Vid köp på smartatillskott.se så tillämpas Lagen om Distansavtal vilket innebär att du inom 14 dagar kan ångra ditt köp.

Retur ska dock avtalas med oss först så innan retur kan ske måste ni maila oss och tala om ert önskemål. När vi responderat på det så skickar ni tillbaks produkten till oss. Eftersom det är livsmedelsprodukter vi säljer så gäller självklart att produkten måste vara oöppnad. Priserna visas inkl. moms